2013. június 30., vasárnap

Angyali üzenet

A játszótéren üldögéltem és éppen a kislányomat néztem amikor eszembe jutott ennek a blognak az ötlete. Már sok éve foglalkozom angyali üzenetekkel és angyalkártya kirakásokkal, de most először jutott eszembe, hogy egy külön oldalt szentelek a 23 év alatt összegyűlt tapasztalatomnak.

Manapság egyre több ember képes kapcsolatba lépni az angyalokkal, hiszen szellemileg nyitottabbak lettünk és a racionalitás már nem ad igazi biztonságot. Ennek a legegyszerűbb és igen hatékony módszere az angyalkártyák használata.

Számomra az igazi biztonság már régen csak az angyalokkal együtt megy. Ha néha kételyem támad, akkor mindig azt válaszolják, hogy nézzem meg mi mindent tudtak elérni eddig is.
Ilyenkor megnyugszom, mivel ha rájuk hagyatkozom, akkor minden simán megy. Ha nem.... hát arról jobb nem is beszélni. Az angyalokban azt szeretem leginkább, hogy sohasem ítélkeznek és mindig végtelenül türelmesek. Ezek a tulajdonságok számomra mindig irigylésre méltóak voltak és hálásan köszönöm nekik, hogy éppen erre tanítgatnak engem, kisebb nagyobb sikerrel persze.

Tehát visszatérve a blogra, miért is hoztam létre?

A legegyszerűbb módszer, hogy az angyalokkal kapcsolatba kerülj, az az angyalkártya. Immár 10 éve tanítom az angyal kommunikációt és bizton mondhatom, hogy remekül használható ez az eszköz. Ezért szeretném most kicsit részletesebben bemutatni ezt az eszközt, és sok példán keresztül a használatát is.

Szerencsére már többféle kártya is kapható itthon, ezért igyekszem majd mindegyikre sort keríteni.

Vehuiah angyala az új kezdetet segíti elő. Elhozza az isteni tűzet, így segít a kezdeményezésben is.

Akkor kérheted a segítségét:
  • ha szeretnél kilábalni a depresszióból
  • ha bele szeretnél kezdeni egy terved megvalósításába
  • ha lusta és pesszimista vagy
  • ha kimerültséged nem tudod leküzdeni
  • ha zsákutcába jutottál

A hozzá tartozó angyali ima:
" Kérlek Vehuiah segíts leküzdeni a kétségeim és adj erőt az induláshoz.
Segíts meglelni a bátorságom és meglátni a lehetőségeimet.
Kérlek adj erőt a következő lépéshez és mutasd fényeddel merre induljak el.
Köszönöm a segítségedet"




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése