2014. március 18., kedd

5 lépés a sikeres kártyaolvasásért

Nyilván te is szeretnéd sokkal több helyzetben segítségként használni az angyalkártyát. Igazából sokszor eszünkbe sem jut, mennyi mindenre használható ez a csodaszép eszköz.

Arról már írtam nektek hányféle kérdésben (Hogyan kérj segítséget az angyaloktól címmel) segíthet, arról viszont eddig még nem írtam mi segíthet a kártya értelmezésében.


Ehhez szeretnék most néhány tippet adni, ami segít majd az kártya értelmezésben, és az egyes élethelyzetek megoldásában


1. Figyeld meg, mi a kép, illetve a lap nevének témája
Ez sokat segíthet, hogy az élethelyzetet beazonosítsd.
Például ha kijön a Biztonságban vagy lapja, akkor mi a téma itt?
A biztonság kérdése, ami mivel üzenetként kaptad, ezért valószínűleg éppen ennek hiánya az adott probléma. A képen Mihály arkangyal látható karddal, és pajzzsal. Tehát itt védekezni szükséges, és esetleg harcolni, tehát kiállni önmagadért.

2. Mi okozza a problémát
Itt a lap árnyoldala fog segítséget nyújtani.
Például az Áldott változásnál az árnyoldal a változástól való félelem. Emellett gondot okozhat a bátorság, vagy az önbizalom, vagy akár a kezdeményezés hiánya is.
Amikor valaki kártya elemzést kér, valószínűleg nem harmóniában van, hanem épp ellenkezőleg. Pont a problémát látja meg, és ehhez kér angyali útmutatást.


3. Figyelj a kártya által üzenet feladatra
A feladatként való értelmezés adja meg a megoldást a következő lépéshez. Maradva az előző Áldott változás lapjánál, itt a feladat:
- legyél bátor
- cselekedj amint van rá lehetőséged
- legyél rugalmas
- nézd más szemszögből a helyzetre, stb.


4. Használj konkrét kirakásokat
Ha egy adott kirakással dolgozol, az nagyban megkönnyíti az értelmezést, és a jóslást is. Amikor egy egy lapot értelmezel, az csak egy része a helyzetnek. A kirakások több szempontból is megmutatják egy helyzet okát, megoldását, akadályokat, és persze segítségeket is. Ehhez én is írtam két könyvet is, melyben majdnem 100 kirakást találsz.

5. Kulcsszó készítés
Minden laphoz érdemes kulcsszavakat készítened, melyek segítenek nem csak a tanulásban, de majd a vetés értelmezésében is. Akár külön készíthetsz kulcsszót a párkapcsolati, az egészségügyi, vagy az árnyoldal pozíciókhoz is.
Így például ha kijön feladatként az Állatok lapja az Életcélkártyából, akkor fogod már tudni, hogy ez gondoskodást, szelídséget üzen a kérdezőnek.


Ha szeretnél még több segítséget, akkor gyere el egyéni konzultációra, tanulásra hozzám, ahol gyakoroljuk a kártyák értelmezését, összeolvasását, és persze sok sok vetést is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése