2013. június 30., vasárnap

Hívd be a lelki társadat

A Szerelem angyalai jóskártyában egy csodaszép képen jelenik meg ez az szertartás. Igazából ez egy ráhangolódás arra az emberre, akit neked szánt a Sorsod.
Ahogy a képen is láthatod nyitottság, és befogadás kell ehhez. Segítséget kell kérned az angyaloktól, amelyhez szükséged van a HIT-re, és a következő kirakás is segíthet mindezt valóra váltani.
Szükséged van még a képzelet erejére. Rendszeres gyakorlással láthatod magad egyszerű hétköznapi élethelyzetekben, ahol a nagy Ő melletted van. Ahogy felébredsz reggel, és rád mosolyog, amikor együtt bevásároltok stb.
Érdemes azt elképzelned, hogy hogyan fogod érezni magad mellette, a többi pedig majd szépen kialakul.
Nézzünk ehhez most egy kártya vető szertartást, melyet elvégezhetsz ebből a kártyából, vagy akár egy másik angyal kártyából is.

Angyali üzenet

A játszótéren üldögéltem és éppen a kislányomat néztem amikor eszembe jutott ennek a blognak az ötlete. Már sok éve foglalkozom angyali üzenetekkel és angyalkártya kirakásokkal, de most először jutott eszembe, hogy egy külön oldalt szentelek a 23 év alatt összegyűlt tapasztalatomnak.

Manapság egyre több ember képes kapcsolatba lépni az angyalokkal, hiszen szellemileg nyitottabbak lettünk és a racionalitás már nem ad igazi biztonságot. Ennek a legegyszerűbb és igen hatékony módszere az angyalkártyák használata.

Számomra az igazi biztonság már régen csak az angyalokkal együtt megy. Ha néha kételyem támad, akkor mindig azt válaszolják, hogy nézzem meg mi mindent tudtak elérni eddig is.