2014. május 4., vasárnap

Anyák napjára

Anyák napjával kezdődik az első május hétvége. Ilyenkor tiszteletünk jeléül ajándékkal kedveskedünk édesanyánknak.

Vajon azonban tényleg ott-e a tisztelet benned ilyenkor?
Vajon észreveszed-e milyen értékekre tanított?
Hogyan tudod ezeket az értékeket használni? 

Ez kicsit kényes téma, tudom, hiszen a legtöbb probléma általában az édesanyánkkal való kapcsolatban üti fel a fejét. Persze lehet tőle elkülönülni, és távolságot tartani. Azt azonban te is tudod, hogy ez nem oldja meg a problémát. Viszont a meg nem oldott probléma felüti magát a gyermekeddel való kapcsolatban, az önmagad igényeinek felvállalásában egyaránt. Tehát mindenképp érdemes vele foglalkozni.
Készítettem egy kirakást, amely segít rálátni a helyzetedre, és útmutatást nyújt hogy javíthass ezen a kapcsolaton. Ha ezt nem szeretnéd, még akkor is érdemes legalább a sérelmeket feloldani benned.



Tehát nézzük meg akkor együtt az Anyák napi kirakást angyalkártyából. Bármelyik angyalkártya megfelelő lesz az elkészítéséhez.

Anyák napi kirakás
1. Milyen édesanyáddal a kapcsolatod?
2. Mi segíthet a javításában?
3. Mit tanultál tőle, amit most jól tudnál használni az életedben?
4. Mi az amit nem látsz vele kapcsolatosan? (vakfolt)
5. Milyen feladatod van édesanyáddal való kapcsolatban?
6. Milyen segítséget kapsz az angyaloktól ehhez a feladathoz?


Nézzünk szokás szerint egy példát is hozzá. Az Arkangyalkártyát használtam ennél az elemzésnél?

Példa:
1. jelen kapcsolat - Fontossági sorrend
A kérdezőnek  mindig fontosabb dolga van, mint az anyukájával való kapcsolat. Talán ebben az életszakaszban más nehézségek adódnak, melyek nem a család felé fordítják a figyelmét. Itt azért fontos megvizsgálni, hogy vajon az értékrendje szerint él-e a kérdező, vagy magába szippantotta esetleg a munka őt.

2. Ami segít a javításában - Tisztánérzékelés
Itt a kérdezőnek a megérzéseit szükséges jobban használnia. Talán mégis egy picit jobban kell figyelnie édesanyjára, mint eddig. A belső hang, a megérzések, a jelek fogják segíteni ebben.

3. Amit tanult az édesanyjától  - Örömteli írás
A kérdező anyukájától az önkifejezést tanulta meg. talán úgy hogy anyukája is írt, vagy sokat olvasott. talán úgy, hogy az önkifejezése el volt nyomva, és ezzel voltak problémái. A lényeg, hogy most az írás segíthet neki mint a gondoskodás fő formája. Ez nem csak anyukájával való kapcsolatát, de a saját magával való viszonyt is erősíteni fogja, és segít megtalálni a belső békét.

4. Vakfolt - Jómód
Édesanyjától megtanulta értékelni az élet javait, értékeit. A kapcsolatban pedig benne van az az érték, amire minden gyermeknek szüksége van. tehát a a javulás minden tekintetben elérhető.

5. Feladat - Pályamódosítás
Ha a kérdező pályát szeretne változtatni, akkor az édesanyjától tanult minták segíthetnek ebben, illetve a női értékek melyek előmozdíthatják a változást. A lap még jelzi, hogy nagy változás szükséges a kettőjük kapcsolatában.

6. Angyali segítség - Egészséges életmód
Az angyalok segítenek megtisztítani a kérdező testét, és lelkét a felhalmozódott mérgektől. EZ lehet fizikai méreg, és lehet lelki is, amely sérelmek formájában van jelen. Tehát erre még figyelnie kell a kérdezőnek.


Remélem sikerült néhány felismerést, és segítséget kapni neked is ettől a kiraskástól. Kívánok remek, és örömteli kapcsolatot édesanyáddal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése