2018. április 29., vasárnap

Mit üzen a párkapcsolatodról az angyalkártya?


Az angyalkártyák remekül használhatók a kapcsolatok feltérképezésére. Készíthetsz velük részletes elemzést, de akár egy gyors kirakás is sokat segíthet, ha épp elakadtál az érzelmeid dzsungelében.

A kártya segítségével képet kaphatsz partnered érzéseiről, vágyairól, szándékáról és persze a várható közös jövőről is. Én magam főképp a Szerelem angyalai jóskártyát használom, de most másik kártyát szeretnék megmutatni neked.

Ezt a kirakást a párkapcsolatra bármelyik angyalkártyából elkészítheted.







Én most az Angyali üzenetek jóskártyát használtam ehhez.

Párkapcsolat képe kirakás:


  1. lap: Mit érez a kérdező?
  2. lap: Mire vágyik a kapcsolatban a kérdező?
  3. lap: Mit érez a partner?
  4. lap: Mire vágyik a partner a kapcsolatban?
  5. lap: A közeljövőben várható


Nézzünk hozzá egy példát is:

1. Mit érez a kérdező:  Torokcsakra
A kérdező élvezi partnerével a kommunikációt és az együtt töltött időt. Mutatja a lap, hogy a partnerek között a kommunikáció mélyen nagyon jól működik, talán még egymás gondolatait is jól kitalálják.

2. Mire vágyik a kérdező - Törlés, húzás, érvénytelenítés
Szeretne megsemmisíteni egy múltbeli dolgot vagy a benne lévő feszültséget, esetleg félelmeket. Szeretne tiszta lappal elindulni újra a kapcsolatban.

3. Partner érzései: Mély tisztánlátással rendelkezel
Nagyon jók a megérzései és erre biztosan tud támaszkodni. Úgy érzi a kérdezővel nagyon mély lelki kapcsolata van, ami őt is erősíti a lelki mélyülésben.

4. Mire vágyik a partner: Porszívózd ki a félelmet!
Nyilván vannak félelmei, amelyeket szeretne elengedni és erre erőfeszítéseket is tesz. Emiatt lehet egy picit visszafogott, sőt akár előfordulhat az is, hogy nem beszél bizonyos dolgokról vagy akár a cselekvést is halogatja.

5. Üzenet a közeljövőre: Szakrális csakra
A kapcsolat egyre mélyebbé válik, a két ember érzékenysége megnő egymás érzéseire. Mivel ez a vágyak központja, így mutatja azt is, hogy a vágyak nagyobb szerepet kapnak majd a kapcsolatban mint eddig.

Összességében tehát a kapcsolatban vannak félelmek mind a két oldalon, de látszik, hogy ezeket fel tudják oldani. Az odafigyelés, az érzelmek mélyülnek, amelyek a fizikai kapcsolatban is kiteljesedést hoznak.


Ha szeretnél további vetéseket is tanulni, illetve gyakorolni, akkor várlak a május 25-én tartandó angyalkártya vetések workshopra. Részleteket a weboldalon találsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése