2018. május 6., vasárnap

Hogyan hozz helyes döntést?


Ez a két egyszerű kérdés segíthet minden problémás helyzetben eligazodni, és utat találni.

Amikor úgy érzed, nem tudod mi a helyes döntés, akkor ezzel a két kérdéssel is fordulhatsz az angyalkártyához segítségül.


Nézzük mindezt a gyakorlatban:










Ezt a két két kérdést bármilyen témával kapcsolatban felteheted. lehet az párkapcsolat, anyagi kérdés, vagy épp egy nehéz döntési helyzet. A két lap meg fogja mutatni a következő lépést, és így már könnyedén át tudod látni az adott helyzetet.

Bármilyen angyalkártya megfelelő hozzá, így bátran előveheted a kedvencedet.

Tehát nézzük mit is kell tenned, hogy tiszta képet kapj az előtted álló lehetőségeidről?

Húzz egy egy lapot ezzel a két kérdéssel, és eszerint haladj tovább. 
  1.  Mit tegyek most?
  2.  Mi az amivel most nem kell foglalkoznom?


A második lap azért fontos, mert a két lap különbsége pontosabb képet ad majd a jó megoldásról. Ezért hát feltétlenül hasonlítsd össze a két megoldást. A második lap egyébként vagy azért nem fontos, mert magától megoldódik, vagy azért mert nem ez a jó út a számodra.

Példa: Az Istennők jóskártyából

1. Mit tegyek -Freya-Merész:
Ő azt üzeni legyél merész, és vállald a kockázatot. Kezdeményezz, és legyél bátor. Nyilván arra utal, hogy most nem a biztonsági zónádban kell benne maradnod.

2. Mit ne tegyek-Danu-Főpapnő: 
Ő az aki befelé figyel, óvatos és körültekintő. Tehát ez most nem egy megfelelő út a számodra, mert az óvatosság most nem lényeges szempont. Tehát itt már a cselekvést kell megvalósítani.


Példa : Az Arkangyalok jóskártyából a szerelemre

1. Amit tenned kell: Minden úgy jó, ahogy van
Ez a lap azt jelzi, hogy már mindent megtettél azért, hogy a szerelmi életed javuljon. Tehát most itt az idő, hogy hátradőlj és várd a pozitív végkifejletet. Amikor megpihensz, akkor teret adsz mindannak ami most megtörténhet. Engedd meg tehát magadnak a lazítást, és legyél derűlátó.

2. Ami most nem fontos: Csakratisztítás
Ne aggódj állandóan azon, hogy milyen az egészséged, vagy épp milyen mértékű az energiaszinted. Már épp eleget tettél azért, hogy jól legyél. Bátran hallgass a megérzéseidre, és pihenj nyugodtan.

A két lap elemzésekor,. már az első lap értelmét is figyelembe vettem, hiszen ez egy adott helyzetről szól.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése