2018. július 18., szerda

Szerelem jóslat Tündérkártyából


A szerelem örök téma, ami mindig megmozgat minket. Természetes, hogy útmutatásért is ebben a kérdésben fordulunk leginkább a kártyához.

Bár van az angyalkártyák között külön Szerelem angyalai jóskártya, mégis nem feltétlenül fontos ezt külön megvásárolnod hozzá.

Elég, ha a kedvenc paklidat előveszed és ebből készíted el a következő kirakást.

Én most a Gyógyító tündérek csomagot választottam.


A kirakás a következő:


  1. A kérdező hozzáállása
  2. A partner hozzáállása
  3. Feladat
  4. Üzenet a jövőre
Példa:

1. Boldogan éltek míg meg nem haltak
Ez azt jelzi, hogy a kérdező nagyon bizakodó és tényleg hosszú távon gondolkodik. Sokat vár a partnerétől, de ő is mindent megadna neki.

2. Kreatív kifejezés
A partner szeretné kifejezni magát, de egyenlőre a hagyományos kommunikáció nehezebben megy neki. Jól érzi magát a kapcsolatban, hiszen adni szeretne partnerének, akár többféle módon is.

3. Magasabb tudatosság
Ez feladatként azt üzeni, hogy a kérdező vizsgálja meg magasabb nézőpontból is a kapcsolatot. Ebben az intuíció segít a legjobban. Tehát nem szabad a látszatra alapozni, hanem bizony itt a szívét kell követnie.

4. Valódi éned felébresztése
Ez jövő lapnak mindenképpen pozitív, hiszen a valódi én hozza majd az őszinteséget és a nyíltságot is. Ha az egyik ember már őszinte, akkor a másiknak is könnyebb lesz ezt megvalósítania. Ezért a jövő itt kibontakozást is mutat, ami a kapcsolat elmélyülésében fog megjelenni. Mindkét ember jobban meg fogja mutatni magát és az érzelmeit a kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése