2019. március 10., vasárnap

Hogyan lehetsz életed királynője?

Az Istennő kártyát gyakran használom a nőiesség témák feltérképezéséhez. Az önbizalom, az önértékelés, a bizalom megerősítésében nagyon sokat segít.

Ha tisztában vagy azzal, hogy nőiességed melyik oldala az amelyik nem kap elég figyelmet, akkor a kártya segít erre fókuszálni.

Például:
- lehet hogy a türelem esik nehezedre
- lehet hogy az alkalmazkodás
- de megesik sokszor, hogy az öngondoskodás az ami épp nem megy neked.

A kártya pontos képet adhat arról, milyen módon tudsz magadnak segíteni, és milyen lépések vezetnek el a belső békéhez.
Amikor személyesen készítek elemzést, elé részletesen körbejárjuk a témát, és több kirakás segítségével derítünk fényt arra, mi is az az elakadás ami  miatt a párkapcsolatokban ez a probléma előtör.
Most ezekből egy kirakást osztok meg veled, amely segít abban, hogy a nőies oldalad legfontosabb részére figyelhess.



Nőiességed most kirakás


1.lap: Melyik női részed kér figyelmet?

2.lap: Melyik női oldalad ad erőt?

3.lap: Mi segít a harmóniában?

Nézzünk egy példát is:


1. Melyik részed kér figyelmet?

Abundantia/ Jólét
ez azt jelenti, hogy a pénzügyi terület az melyre most nagyobb figyelmet kell helyezned. Légy nyitottabb arra, hogy mások támogatását elfogadd, és arra is, hogy az Angyalok segítsenek a pénzügyi megoldások megtalálásában. kérj tőlük, és számíts a segítségre is. Ez a megnyílás a női oldal minősége, míg a munka keresés, a több munka vállalása az a férfias oldaladat erősíti.

2. Melyik női oldalad ad erőt?

Guinevere/ Igaz szerelem
A romantikus érzéseid, az érzékenységed fog segíteni. Amikor a vágyak erősödnek, akkor világot rózsaszínűbbnek látod, és a gondok kisebbek lesznek.
ehhez segít egy másik ember felé fordulás, ahol érzelmeidet szabadon engeded. Ilyenkor az érzések úgy repítenek a célod felé, mint a szél a vitorlást a nyílt tengeren.
tehát engedd meg magadnak a romantikus képzelgéseket, álmodozz csak nyugodtan. Most nem baj ha a föld felett jársz!

3. Mi segít a harmóniában?

Aphrodité/ Benső Istennő
Amikor a saját igényeidre kezdesz figyelni, akkor a cselekvés is megjön hozzá. Kezdj el mozogni, táncolni, főzni. ha annak érzed szükségét, akkor menj el egy fürdőbe, vagy beszélgess egy nagyot a barátnőiddel. Lényeg, hogy azt tedd ami Neked jó.
Becsüld meg, és értékeld saját vágyaidat, szükségleteidet. idővel pedig ha ez szokásoddá lesz, már mások is nagyobb figyelmet fognak ehhez adni, hiszen ők is tisztában lesznek avval, mire van szükséged.
Kérj segítséget a benső istennődtől, hogy mutassa meg azokat a helyzeteteket, ahol önmagad tudsz lenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése