2014. július 15., kedd

Életcélod megtalálása

Az életcél mint feladat, előbb vagy utóbb mindegyikünkben felmerülő téma.

Mit tegyél, merre indulj, és egyáltalán jó uton vagy-e?

Sok sok kérdés, válasz pedig igen kevés.
Sokan kérdeztétek az új Angyalkártya kirakások könyvem kapcsán, hogy lehet -e erre használni más kártyát is, ha nincs meg az Életcél kártya.

Természetesen igen.
Most pedig megmutatom, milyen sokat segít ez a kirakás más kártyával is.

Az életcél kirakást megtalálod az új könyvemben, de itt is megosztom most veled. Négy lapos, így kezdőként is bátran megpróbálhatod.Ez amolyan rövid távú útmutató, aemly megmutaja merre indulj el.


Életcél kirakás
1. Hol állok most?

2. Jelen életszakaszom feladata
3. Hol tartok benne?
4. Következő lépés


Nézzük ehhez az Arkangyalok kártya csomagot.


Példa
Egy 35 éves hölgy húzta az alábbi lapokat.

1- Hol áll most? - Isten ajándékai
Ez a lap azt jelzi, hogy a kérdezőnk most épp eredményes életszakaszban van. Életfeladatában most valamit megoldott, és lassan beérik ennek az eredménye is. Kapcsolatában valóban egy lassú javulás állt be, aminek nagyon örült. Voltak kételyei abban, hogy ez mennyire tartós, de a kirakás után ez is eloszlott.
Itt feladatként is értelmezni kell a kijött lapot. Ennek a lapnak az üzenete, hogy fogadd el, amit nyújtanak számodra. Lehet ez többféle uton érkező segítség, melyhez persze neked is nyitottnak kell lenned. Nyilván itt a bezáűrkozok, és mindent egyedül oldok meg hozáálás nem fogja segíteni a kérdezőt.

2. Jelen életszakaszának feladata - Tisztánlátás
Ez a lap arról szól, hogy hajlamosak vagyunk a felszín alapján ítéletet mondani. Ha valami nem megy azonnal, abbahgayjuk, leírjuk. A lap feladatként azt üzeni:
- Nézz a dolgok mögé, nem csak a szavaknak higgy
- Nézd meg a tetteket
- Bízz a megérzéseidben
Életszakasz feladatként sok árnyékot kell most felszámolnia a kérdezőnek. Önmagában is, és persze a kapcsolataiban, és egyéb életterületein. Ehhez fontos az öszinteség önmagához, és másokhoz, és a problémák feltárása is. Nem könnyű, hiszen szembe kell nézni a megoldandó feladatokkal, és bátran meg kell oldani.
Kérdező hölgyünk szerencsére már végig gondolta ezeket, mert épp egy munkahely váltásra készült. Így ez megerősítette abban, hogy boizony itt az ideje tisztán látnia a jelen munkája nehézségeit, és a céljait is.

3. Hol tart ebben? - Vége a nehézségeknek
Ez a lap megerősítette a hölgyet, hogy valóban jól döntött, amikor a felmondását kezdeményezte. Most valóban le kell zárnia, és új irányt vennie. A nehezén ezzel túl van.

4. Következő lépés - Biztonságban vagy
Feladatként kell itt értelmezni a lapot. Igazából ez nem egy könnyű lap, hiszen arról szól, hogy a biztonságot találd meg. Épp egy változásban azonban pont ez a legnehezebb. Ezért is vettük végig a hölggyel, miz ami biztos pont az életében, ki az akire számíthat, illetve hogyan élje túl az átmenetet.


Természetesen ha épp Tündéres, vagy Unikornis kártyád van, akkor is elkészítheted ezt a vetést belőle. Sok siket hozzá.


A könyvemet megrendelheted FB-on, vagy emailben: andi.hargitai@gmail.com.
A könyvből részleteket :
http://belsocsond.hu/angyalkartya-kirakasok
és a  Facebookon az Angyalkártya klub oldalon találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése