2018. április 1., vasárnap

Húsvét és az elindulás

Itt a húsvét és az áprilisi tavasz szeszélyes időjárása is mutatja, hogy ideje szakítani a megszokásokkal és rugalmasabban állni az élethez. Eljött a megújulás és a feltámadás ideje. Ilyenkor minden kinyílik. Mi emberek is.

Biztos észrevetted te is, hogy ilyenkor kicsit könnyebben, lendületesebben mennek a dolgok. Az élet kereke halad a maga útján, és ennek a keréknek most egy nagyon pozitív pontjára érkeztünk. Az angyalkártya segíthet tiszta képet kapni arról, hogy milyen területen tudsz most megújulni.

Ehhez most a Tavasz kirakást hozom neked segítségül.


Tavasz kirakás

   1. lap - Mi az amit most el tudsz elengedni? (itt a lap negatív oldalát értelmezd)
   2. lap - Mi segít az elengedésben?
   3. lap - Milyen irányú változás vár most rád?
   5. lap - Mi adja most számodra a legtöbb energiát?

Példa

A Tündérek mágikus üzenetei jóskártyából készítettem el:

1.lap- Amit el tudsz most engedni: Minden rendben
Ennek a lapnak a negatív oldala az aggodalmak, hogy talán valamit elrontottunk. Jelezi, hogy a kérdező nem mer hinni a pozitív végkifejletben.

2.lap-Mi segít az elengedésben: Házasság
Segíthet a partnered, vagy olyan ember aki hűséges barátod. Akiben megbízhatsz, és a támogatásával érzelmileg stabil tudsz lenni.

3.lap-Milyen változás vár rád: Megfizetett adósság
Ez arról üzen, hogy azok a terhek amelyek régóta jelen voltak az életedben, most befejeződnek. Utalhat érzelmi, vagy anyagi nehézségekre egyaránt. Itt most ezek lezárulnak, és te tiszta lappal indulhatsz el.

4.lap: Ami a legtöbb energiát adja: Elérhető amire vágysz
Ez a vágyaid erejéről szól. Képzeld el azokat, mintha már teljesültek volna, hiszen valóban minden esélyed megvan erre.  Tarts ki a hited mellett, és ne engedd, hogy bárki ettől eltántorítson. Ez az majd erőt, és energiát a számodra. Tehát álmodozz bátran!


Kellemes ünnepet, és csodás tavaszi megújulást kívánok neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése